Verouderde houten vloeren

Wij leveren ook massief houten vloeren met een verouderde uitstraling. Deze oude houten vloeren, vervaardigd van Frans eiken, worden na het zagen gedroogd. De noesten en droogscheurtjes, gecombineerd met het beschadigen, geven de houten vloer een ‘geleefd’ uiterlijk en herinneren aan de oude sleetse vloerdelen van weleer. Dit resulteert in vloeren die nostalgie en historie uitstralen. Eenvoud staat centraal binnen deze lijn. Het makkelijk zelf leggen en afwerken van de vloerdelen draagt al direct bij tot veel woonplezier, zonder al te veel zorgen over slijtage en onderhoud. U kunt kiezen uit vele kleurafwerkingen en deze vloeren zijn ook heel goed mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

Olivier verouderde houten vloer

Deze verouderde houten vloer is gelegd in een nieuwbouw woning in Delft. Het prachtige verouderde en gerookt wit eikenhout in combinatie met een modern en eigenwijze inrichting geeft de woning sfeer en karakter. De verouderde vloerdelen zijn 24 cm breed en gelegd op folie, de zogenaamde zwevende legmethode. We hebben de vloer afgewerkt met een moderne hoge MDF plint wat het geheel compleet maakt.

Bent u geïnteresseerd in deze verouderde houten vloer? Neem vandaag nog contact met ons op, kom bij ons langs in de showroom of bestel het gratis houten vloeren magazine.

Mail mij direct een vrijblijvende offerte voor deze houten vloer

Offerteformulier
Contactgegevens