Visgraat vloeren

Visgraat van massief eiken of een gelaagde plank is, door de maatvoering, de nieuwe versie van de klassieke visgraat. De delen kunnen worden geleverd in 14,16 of 18 cm breed, in lengtes van 70-90 cm waardoor de vloer er modern en robuust uitziet, echter met een knipoog naar de klassieke visgraat parketvloer. De vele kleurafwerkingen met olie en een brede band completeren het eindresultaat dat uitstekend past in een interieur van deze tijd.

Eiken visgraat vloer

Deze massief eiken visgraat vloer is dubbel gerookt en zwart geolied. De vloer is gelegd in Alphen aan den Rijn. Deze prachtige eiken visgraat vloer is aan de zijkanten afgewerkt met een zogenaamde band in de zelfde breedte als de vloerdelen. Op de band is als randafwerking een hoge mdf planit geplaatst. De visgraat vloer is van grote delen gezaagd, in dit geval zijn de vloerdelen 160 mm breed. Deze vloer kunnen we op uw verzoek in elke gewenste breedte leveren. U kunt bij Uipkes houten vloeren precies de vloer krijgen zoals u dat wenst.

Bent u geïnteresseerd in deze eiken visgraat vloer? Neem vandaag nog contact met ons op, kom bij ons langs in de showroom of bestel het gratis houten vloeren magazine.

Mail mij direct een vrijblijvende offerte voor deze houten vloer

Offerteformulier
Contactgegevens