Rustiek Frans Eiken

Vloeren van rustiek Frans eikenhout, die zijn behandeld met een naturel olie geven de woning een eigentijds, maar tegelijk ook een neutraal karakter. Deze eiken vloer kunnen wij in tientallen verschillende kleuren leveren, zoals gerookt, gerookt wit of naturel of zelfs vele zwarte kleuren. Zo kun je altijd een kleur kiezen die het beste bij de inrichting en sfeer van jouw leefomgeving past.

Rustiek Frans Eiken Vloeren

Mogelijkheden Rustiek Frans Eiken Vloeren

Rustiek Frans eiken vloeren worden gekenmerkt door hun geel tot bruine cognacachtige kleur. Ook de zogenoemde kattenpootjes (kleine kwastjes) zijn karakteriserend voor Frans eiken. Het is de meest populaire houtsoortvariant voor een eiken vloer. De vloerdelen zijn leverbaar vanaf 14 cm tot 38 cm breed. Ze kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. We hebben diverse modellen plinten zodat je altijd de juiste afwerking vindt voor jouw houten vloer.

Een rustiek Frans eiken houten vloer is prettig in gebruik en kan indien gewenst elke dag gedweild worden. Door de vloer te dweilen pleeg je tegelijk onderhoud. Bekijk het kleurenoverzicht om diverse afwerkingen van houten vloeren te vergelijken.

Rustiek Frans eiken vloeren kunnen als lamelparket of massief houten vloerdelen geleverd worden, afhankelijk van de toepassing of wanneer je bijvoorbeeld de houten vloer op vloerverwarming wilt leggen.

De levertijd van de vloer is 2 tot 6 weken. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan