Visgraat Vloer Project Van Uipkes In Weesp

Datum: 21 juli 2023
Leestijd: 4 minuten
Auteur: Uipkes Houten Vloeren

Deze visgraat vloer, gelegd door Uipkes in Weesp, is een opvallend voorbeeld van vakmanschap en elegantie. In deze woning is gekozen voor een visgraat vloer in de hal, woonkamer en eetkamer, wat een prachtige ambiance creëert en de ruimte een warme uitstraling geeft. De vloerdelen hebben een afmeting van 14 x 70 cm en zijn gemaakt van hoogwaardig Frans eikenhout. 

Bezoek de showroom

Prachtige Houten Vloer In De Kleur Mondriaan Wit

De kleur "Mondriaan Wit" geeft de vloer een tijdloze en lichte uitstraling. Houten vloerdelen bevatten door hun houttekening, ook voordat ze afgewerkt worden in de kleur van jouw keuze, wel 50 kleuren die je naar voren ziet komen onder invloed van (zon)licht. Dit maakt een houten vloer levendig en karaktervol.

Unieke Kenmerken Van De Visgraat Vloer

De visgraat vloer is al eeuwenlang een populaire keuze vanwege zijn tijdloze schoonheid en verfijnde uitstraling. Wat maakt een visgraat vloer zo speciaal?

  • Elegant patroon: het visgraat patroon voegt karakter en klasse toe aan elke ruimte, waardoor het een tijdloze keuze is voor zowel traditionele als moderne interieurs.
  • Vloerverwarming compatibel: één van de voordelen van deze Frans eiken visgraat vloer is dat het uitstekend samengaat met vloerverwarming. Hierdoor kun je genieten van een warme en comfortabele vloer, zelfs tijdens koude winterdagen.
  • Band en bies optie: voor een extra luxueuze uitstraling kun je ervoor kiezen om een band en bies aan de visgraat vloer toe te voegen, zoals bij dit project. Dit accentueert het patroon en geeft de ruimte het gevoel van stijlvolle grandeur. Het is ook mogelijk om de visgraat vloer zonder band te leggen en strak tegen de muur te zagen voor een extra moderne look.

Magazine Vol inspiratie

  • visgraat vloer hal
  • visgraat vloer eetkamer

Voor Elke Interieurstijl

Een visgraat vloer biedt eindeloze mogelijkheden voor het combineren met andere elementen in je interieur. Hier zijn enkele inspirerende ideeën om je te helpen bij het creëren van een harmonieus interieur:

  • Moderne elegantie: combineer de moderne visgraat vloer met donkere en lichte meubelen om een eigentijdse uitstraling te bereiken. De lichte kleur van de vloer zal de ruimte opfleuren, terwijl donkere meubels een mooi contrast creëren.
  • Natuurlijke warmte: een visgraat vloer van Frans eikenhout bevat nauwelijks knoesten en voegt natuurlijke warmte toe aan het interieur. Combineer het met zachte texturen zoals wollen tapijten en comfortabele stoffen om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren.
  • Contrasten in kleur: als je van een gedurfdere uitstraling houdt, kun je kiezen voor een visgraat vloer in een donkere kleur, zoals Diep Zwart. Combineer het met heldere, levendige kleuren in het interieur om een opvallend contrast te creëren.

Adviesgesprek bij jou thuis?

  • visgraat vloer details

Visgraat Vloeren Van Uipkes

Of je nu een moderne uitstraling wilt creëren of gaat voor een meer klassiek ontwerp, een visgraat vloer voegt altijd een vleugje verfijning toe aan je leefruimte. Ben je geïnspireerd geraakt door dit project of wil je weten wat een visgraat vloer kost

Breng dan zeker een bezoek aan één van de showrooms van Uipkes in Alphen of Amsterdam om de schoonheid van visgraat vloeren zelf te ervaren. Ons team van adviseurs staat klaar om je te adviseren en je te helpen bij het realiseren van je droomvloer.

Veelgestelde Vragen

Welk type houten vloer is gelegd in Weesp?

Dit is een lamelparketvloer genaamd 'Vincent', een gelaagde plank van totaal 16 mm dik en 14 cm breed met een toplaag van 4 mm massief Frans eikenhout. Deze houten vloer gaat minimaal 50 jaar mee bij goed onderhoud en normaal gebruik en kun je combineren met vloerverwarming. De toplaag kun je minimaal drie maal schuren en opnieuw afwerken, mocht de oude afwerkingslaag beschadigd zijn of als je een nieuwe kleur wilt toepassen.

Wat zijn de kosten voor deze visgraat vloer in Weesp?

De prijs voor deze Frans eiken visgraat vloer met vloerdelen van 14 x 70 cm in de kleur Mondriaan Wit bedraagt 155,- EUR per m2 inclusief BTW en exclusief leggen. Frans eiken is de meest luxe uitvoering omdat de vloerdelen nauwelijks knoesten bevatten.

Zijn visgraat vloeren geschikt voor iedere interieurstijl?

Ja, visgraat vloeren kun je combineren met elke interieurstijl door te spelen met plankbreedte, kleurkeuze en de keuze voor wel of geen band en bies. Ook kun je kiezen voor een visgraat variant, zoals het elleboog patroon, waarbij de legrichting een kwartslag gedraaid wordt en een heel ander effect geeft in een ruimte. De visgraat vloer is tijdloos en de mogelijkheden eindeloos.