CONTACT EN ROUTE

Uipkes Houten Vloeren heeft showrooms in Alphen aan den Rijn, Amsterdam en Naarden-Vesting. In onze showrooms kun je niet alleen voorbeelden van houten vloeren bekijken, maar ook langskomen voor advies. Je kunt de showrooms bezoeken tijdens de openingstijden of gebruikmaken van onze online agenda om een afspraak in te plannen in één van onze showrooms.

Je kunt ons ook gerust bellen of mailen met vragen. We staan je graag te woord met deskundig advies.

De showroom van Uipkes Houten Vloeren in Alphen a/d Rijn is de toonzaal voor vele houten vloeren.

SHOWROOM ALPHEN AAN DEN RIJN

Onze houten vloeren showroom in Alphen aan den Rijn is 6 dagen per week geopend en is slechts 30 minuten rijden van grote steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In deze showroom laten we een groot aantal voorbeelden van houten vloeren zien in diverse houtsoorten, legpatronen en kleuren.

Bekijk hier de openingstijden en route informatie. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de showroom en goed bereikbaar via OV (10 minuten lopen vanaf Station Alphen). Kom naar Alphen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en deskundig advies!

Houten vloeren Amsterdam

SHOWROOM AMSTERDAM

Op zoek naar een houten vloer in Amsterdam? De tweede showroom van Uipkes Houten Vloeren bevindt zich in de Roelof Hartstraat in Amsterdam, gelegen in het Museumkwartier. Vanaf januari 2019 is onze showroom in Amsterdam 4 dagen per week geopend. Je kunt hier een afspraak maken. We hebben dan alle tijd voor je zodat jij je vragen kan stellen en wij jou goed kunnen informeren.

Deze showroom is ook makkelijk te bereiken voor bezoekers uit steden als Haarlem, Zaandam en Almere. Bekijk route informatie over onze showroom in Amsterdam en laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Houten vloeren Naarden

SHOWROOM NAARDEN VESTING

Onze derde houten vloeren showroom in Naarden-Vesting is gevestigd in het monumentale gebouw 'Het Arsenaal'. In dit prachtige pand zijn meerdere winkels gevestigd die in het teken staan van wonen, kunst en design. Een ideale plek om inspiratie op te doen voor het inrichten van jouw woning en om de laatste designtrends te bekijken.

In onze showroom te Naarden-Vesting kun je een goede indruk krijgen van onze handgemaakte houten vloeren en vind je diverse voorbeelden van legpatronen, kleuren en houtsoorten. Kom voor deskundig advies langs in onze showroom! Bel of e-mail ons om een showroomafspraak te maken. Wij denken graag met je mee en delen onze passie voor hout met jou onder het genot van een vers kopje koffie!