Al meer dan 25 jaar is Uipkes Houten Vloeren de specialist in Alphen aan den Rijn op het gebied van vloeren

Contact

In onze showroom in Alphen aan den Rijn bieden wij je een breed overzicht van allerei soorten houten vloeren, zoals een massief houten vloer in diverse houtsoorten of lamelparket, dat geschikt is voor een combinatie met vloerverwarming.

Wij kunnen je de vele kleurafwerkingen en legpatronen laten zien aan de hand van de gepresenteerde vloeren. De vloeren zijn ruim opgezet om je een goed beeld te geven. Zo kun je optimaal ervaren hoe jouw 'toekomstige’ vloer eruit ziet. Wij voorzien je van alle gewenste informatie en maken desgewenst een vrijblijvende prijsopgave.

Onze showroom in Alphen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en slechts 10 minuten van Station Alphen aan den Rijn. Ook is voor onze showroom voldoende parkeergelegenheid, zoals je hier kunt zien.

Kom naar Alphen aan den Rijn! Dit is slechts 30 minuten van de grote steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht en laat je verrassen door ons assortiment.

Bezoek de houten vloeren showroom van Uipkes in Alphen aan den Rijn

CONTACT

Alphen aan den Rijn
Openingstijden
Dag Tijd
maandag 13.00 - 18.00
dinsdag 10.00 - 18.00
woensdag 10.00 - 18.00
donderdag 10.00 - 18.00
vrijdag 10.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag Gesloten
Dag Tijd
In de showroom van Uipkes Houten Vloeren in Alphen aan den Rijn worden diverse patronen getoond.

Bezoek Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een stad gelegen middenin het "Groene Hart". De stad ligt centraal tussen de grote steden; Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Alphen aan den Rijn kent een rijke geschiedenis. 
In de middeleeuwen is de stad ontstaan uit een kleine nederzetting langs de rivier de Oude Rijn. De nederzetting groeide uit tot een belangrijk handelscentrum. 

Vandaag de dag is Alphen aan den Rijn een moderne en levendige stad, die trots is op haar rijke geschiedenis. In het Historisch Museum Alphen aan den Rijn kan men een unieke inkijk in deze geschiedenis nemen, met diverse tentoonstellingen en objecten die de geschiedenis van de stad in beeld brengen. In Het Archeon kan de levendige geschiedenis van Nederland worden herbeleefd, van de prehistorie tot 1350 na Christus. Voor de dier en natuurliefhebbers kan je het dierenpark Avifauna bezoeken. In het dierenpark  ligt de nadruk vooral op de vogels, diverse vogelsoorten waaronder de Kiwi verblijven hier. Het park zet zich in voor natuur- en vogelbescherming. 

Het groene hart

Het Groene Hart is een prachtige rustig landschap middenin de Randstad. Het nodigt je uit om te genieten van de natuur, cultuur en historie. Je kan er genieten van wandelingen, boottochten, sportieve activiteiten, stranden, lokale gastronomie en meer. 

De visgraat, Hongaarse punt en planken vloer zijn te bekijken in de showroom van Uipkes in Alphen aan den Rijn

ROUTE