Houten vloeren in verschillende patronen in de showroom van Uipkes in Amsterdam

Uipkes Houten Vloeren Amsterdam

Kom langs voor een adviesgesprek in onze houten vloeren showroom in het hart van Amsterdam en laat je inspireren! Wij kunnen je de vele kleurafwerkingen en legpatronen laten zien aan de hand van de gepresenteerde vloeren in zowel planken, visgraat, Hongaarse punt of andere patroon vloer. Zo kun je optimaal ervaren hoe jouw 'toekomstige’ parketvloer eruit ziet. Wij voorzien je van alle gewenste informatie, zoals het combineren van een houten vloer met vloerverwarming.
Bruine Hongaarse punt vloer in Amsterdam
Lamelparket vloeren in de showroom van Uipkes in Amsterdam
Hongaarse punt vloer in de showroom van Uipkes Houten Vloeren in Amsterdam
Houten vloeren op vloerverwarming in showroom van Uipkes in Amsterdam
Eiken vloeren in Amsterdam
Kunst in de showroom van Uipkes Houten Vloeren in Amsterdam
Houten vloeren in visgraat en planken patroon in de showroom van Uipkes in Amsterdam
Houten visgraat vloer en traptreden in Amsterdam
Lichte visgraat vloer in showroom van Uipkes in Amsterdam

ONZE SHOWROOM IN AMSTERDAM

Onze showroom in de Roelof Hartstraat in Amsterdam Oud-Zuid is  4 dagen per week geopend, van Woensdag tot en met Zaterdag. Je kunt langskomen of een afspraak maken. We hebben dan alle tijd voor je zodat jij je vragen kan stellen en wij jou goed kunnen informeren over houten vloeren voor jouw woonsituatie, kantoor of bedrijf. Plan hier een adviesgesprek in met de online agenda!

Wij delen graag onze jarenlange kennis en ervaring met jou, tot ziens!

Martin Uipkes

De showroom in de Roelof Hartstraat 4 (tel: 020 470 07 77) ligt in het Museumkwartier, stadsdeel Zuid op loopafstand van het Vondelpark en de 3 grote musea: het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum.

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Uipkes Houten Vloeren in Amsterdam is goed bereikbaar met tramlijnen 3, 5 en 12, halte Roelof Hartplein. Er is beperkte parkeergelegenheid in de Gerard Terborgstraat. Contactgegevens en routeplanner vind je hieronder.

Dark herringbone floor in the showroom of Uipkes Amsterdam

CONTACT

Openingstijden
Dag Tijd
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 10.00 - 18.00
donderdag 10.00 - 18.00
vrijdag 10.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag Gesloten
Dag Tijd
De Hongaarse punt in een grijstint in Amsterdam

HOUTEN VLOEREN COLLECTIE

In de showroom, bestaande uit 2 verdiepingen, vind je 14 voorbeelden van eiken vloeren in uiteenlopende kleuren en plankbreedtes. Ook vind je hier bijzondere legpatronen zoals het Chantilly patroon en Kruis Cassette patroon.

Houd er rekening mee dat de kleur van een houten vloer er bij jouw thuis nooit precies hetzelfde uit komt te zien als een voorbeeld in de showroom. Elke houten vloer wordt handmatig afgewerkt waardoor kleine verschillen in kleur ontstaan, die jouw vloer tegelijk een uniek karakter geven. 

VOORBEREIDING ADVIESGESPREK

Neem tijdens een showroomafspraak in Amsterdam gerust een aantal foto’s mee van de ruimtes waar de houten vloeren komen te liggen. Door ons foto’s van de ruimtes en het interieur te laten zien en ons te vertellen welke sfeer je wilt creëren, kunnen wij jou het beste adviseren. In grote ruimtes zijn brede planken bijvoorbeeld een lust voor het oog. In lange ruimtes of een hal geven visgraat vloeren en Hongaarse punt parketvloeren een prachtig ruimtelijk effect.

Mocht je een (binnenhuis)architect in de arm hebben genomen voor de inrichting van jouw huis of kantoor, dan is een showroomafspraak een ideaal moment om samen te komen en de mogelijkheden te bespreken.

Uipkes heeft ruime ervaring met het uitvoeren en managen van grote en kleine houten vloeren projecten.

Detaillering

Naast het leggen van houten vloeren, zijn we ook gespecialiseerd in afwerking en detaillering van houtwerk. Denk hierbij aan het strak zagen van de vloer rondom verwarmingsroosters, luiken, pilaren, maar ook aan het bekleden van trappen in dezelfde houtsoort. Hierdoor ontstaat er een mooi natuurlijk verloop tussen ruimtes.

Voor een maatwerk houten vloer en vakmanschap ben je bij Uipkes aan het juiste adres!

Showroom vloer kleuren Uipkes Amsterdam

PRIJSOPGAVE

Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Desgewenst kunnen we in de showroom een offerte opmaken voor jouw houten vloer, zodat je een goed inzicht krijgt in de kosten. Deze prijsopgave kunnen we direct naar je toesturen via email met daarbij een samenvatting van het adviesgesprek, zodat je over alle informatie beschikt.

Tot ziens in Amsterdam!

ROUTE

Meer weten?

Wil je meer weten over houten vloeren? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Videobellen kan ook. Of bestel ons gratis houten vloeren magazine en doe inspiratie op voor jouw nieuwe vloer. Weet je al wat je wilt? Vraag dan een offerte aan.