Contact en route

Uipkes Houten Vloeren heeft showrooms in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Wil je informatie over houten vloeren, bel of mail ons gerust. Ook kun je een showroomafspraak maken in één van onze showrooms. We staan je graag te woord met deskundig advies. Bekijk de showroom pagina's voor contactgegevens en route. 

Houten Vloeren Showroom Alphen aan den Rijn

Showroom Alphen aan den Rijn

Onze houten vloeren showroom in Alphen aan den Rijn is 6 dagen per week geopend en is slechts 30 minuten rijden van grote steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Bekijk de openingstijden en route informatie. Kom naar Alphen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en deskundig advies!

Maak een showroomafspraak in Alphen aan den Rijn!

Showroom Amsterdam

Op zoek naar een houten vloer in Amsterdam? De tweede showroom van Uipkes Houten Vloeren bevindt zich in de Roelof Hartstraat in Amsterdam, gelegen in het Museumkwartier. In deze showroom werken wij op afspraak. We hebben dan alle tijd voor je zodat jij je vragen kan stellen en wij jou goed kunnen informeren. Deze showroom is ook makkelijk te bereiken voor bezoekers uit steden als Haarlem, Zaandam en Almere. Bekijk route informatie over onze showroom in Amsterdam en laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Maak een showroomafspraak in Amsterdam
Houten Vloeren Showroom Amsterdam