CONTACT

Naarden-Vesting
Openingstijden
Dag Tijd
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 10.00 - 18.00
donderdag 10.00 - 18.00
vrijdag 10.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag Gesloten
Dag Tijd
Hemelvaartsdag, 26 mei gesloten.
2e pinksterdag, 6 juni gesloten.
Showroom parketvloeren in Naarden van Uipkes Houten Vloeren

SHOWROOM IN NAARDEN-VESTING IN HET ARSENAAL

In onze showroom te Naarden-Vesting in 'het Arsenaal' kun je een goede indruk krijgen van onze handgemaakte houten vloeren en vind je diverse voorbeelden van legpatronen, kleuren en houtsoorten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom voor inspiratie en advies langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij delen onze passie voor hout graag met jou!

Uipkes Houten Vloeren Naarden Vesting.

'Het Arsenaal'
Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden-Vesting
035-6228295
Email: info@uipkes.nl

Openingstijden:


Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Showroom in Naarden met mooie houten vloeren op maat

HET ARSENAAL

Rijksmonument 'Het Arsenaal' is een historisch pand uit 1688. Zoals de naam doet vermoeden, werd het pand tot de Eerste Wereldoorlog gebruikt voor de opslag van militaire munitie. Daarna was het een logement voor de infanterie en een depot voor militaire landkaarten. Het pand is tot 1987 in militair gebruik geweest.

Ruim Vijfentwintig jaar geleden nam Jan des Bouvrie het pand onder zijn hoede als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen. In de loop der jaren vestigden zich meerdere winkels op het gebied van wonen, lifestyle en design in Het Arsenaal te Naarden Vesting. Hier komen architecten, topontwerpers en vakmensen samen om totaalconcepten voor woninginrichting te bedenken en uit te voeren voor hun opdrachtgevers.

Showroom van Uipkes in Het Arsenaal in Naarden met massief houten vloeren

ADVIESGESPREK

In onze showroom in het Arsenaal kun je niet alleen voorbeelden van houten vloeren bekijken, maar ook langskomen voor deskundig advies. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij je goed informeren over de mogelijkheden omtrent houten vloeren voor jouw woning of kantoor. Neem bijvoorbeeld foto’s mee van het interieur en de ruimtes waar de vloeren komen te liggen en vertel ons welke sfeer je wilt creëren en of je de vloer wilt combineren met vloerverwarming, zodat wij jou goed kunnen adviseren.

Je krijgt van ons altijd een advies op maat mee en desgewenst kunnen wij ook een offerte voor je opmaken. Heb je een architect in de arm genomen of werk je met andere woonwinkels in Het Arsenaal aan een totaalconcept voor de inrichting van jouw woning? Dan is een adviesgesprek een ideaal moment om deze ideeën verder uit te werken.

Houten vloeren geschikt voor alle soorten woningen. Van rijtjeshuis tot penthouse en van villa's tot kastelen.

MAATWERKOPLOSSINGEN

Heb je specifieke wensen voor jouw houten vloer? Denk hierbij aan een bijzonder legpatroon, een vloer zonder plinten of het strak zagen van een vloer rondom verwarmingsroosters en pilaren. Wil je natuurlijke overgangen creëren tussen verschillende ruimtes of vloerbedekkingen? Of een trap bekleden in dezelfde houtsoort en kleur? Wil je weten of je een houten vloer ook kunt toepassen in bijzondere ruimtes zoals de keuken, badkamer of toilet?

Uipkes heeft veel ervaring in detaillering en het bieden van maatwerkoplossingen, waarbij wij onze passie voor hout en ambachtelijk vakmanschap kunnen tonen.

ROUTE