Onze showroom

In onze showroom kunt u de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Een deel van de vloeren presenteren we in ‘liggende’ vorm, waardoor u een goed in kunt schatten hoe Frans Eiken, Wit geoliede vloeren, gelaagd parket of een verouderde vloer er in uw eigen woonsituatie uit komt te zien.

Wij kunnen u aan de hand van voorbeelden van diverse ondervloeren bijvoorbeeld uitleggen hoe eenvoudig het is om hout en vloerverwarming met elkaar te combineren. Natuurlijk is er altijd een vakkundig adviseur aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de ruim twintig houtsoorten in ons assortiment. Wij zien u graag terug bij ons in de showroom voor een vrijblijvend advies op maat.

Afmetingen en wensen

Wij raden u aan om bij uw bezoek aan onze vestiging de maten van uw kamer(s) mee te nemen. Dit stelt ons beter in staat om gericht advies te geven. Na opgave van de te leggen oppervlakte, of aan de hand van een tekening, kunnen wij een op uw wensen aansluitende offerte maken. Zo kunt u zelf ervaren dat er werkelijk voor elk budget een vloer binnen handbereik ligt.

Uipkes Houten Vloeren is gevestigd in: Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland (ter hoogte van Leiden).
De vier steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht liggen op slechts 30 auto minuten hier vandaan, dit is een minimale moeite voor een groot plezier.

houten vloeren showroom

We kunnen u de vloer kant en klaar in alle door u gewenste kleuren leveren en desgewenst ook de houten vloer leggen. Dit is door het gehele land mogelijk. Kom bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vraag ter inspiratie alvast ons gratis 66 pagina’s tellende Uipkes vloeren magazine aan.

houten vloeren showroom