Hongaarse punt Alternatim dubbel

De Hongaarse punt Alternatim dubbel, heeft de naam te danken aan de afwisseling tussen de vloerdelen. Bij de Hongaarse punt vloer liggen de planken in een hoek van 45 of 60 graden. Hierbij bestaat iedere punt uit een linker en rechter deel. Bij de Hongaarse punt Alternatim dubbel worden deze delen per twee delen horizontaal tegen elkaar aan gelegd. Aansluitend aan beide kanten liggen nogmaals twee gelijke vloerdelen. Hierbij ontstaan afwisselende rijen, wat een zigzag effect creëert. 

Hongaarse punt vloeren & vloerverwarming

Al ruim 20 jaar kunnen houten vloeren gecombineerd worden met vloerverwarming. De Hongaarse punt kan in alle maten en kleuren toegepast worden op vloerverwarming en koeling.

Houtsortering

De Hongaarse punt Alternatim dubbel is verkrijgbaar in een sortering met karakter en een sortering met een rustige structuur waardoor de vloer strakker oogt. Beide houtsorteringen zijn in Frans Eikenhout.

Maatvoering

Door de verschillende maatvoeringen kan een vloer worden gemaakt bijpassen bij ieder interieur stijl. De planken variëren in maatvoering van 120 bij 600 mm tot 180 bij 900mm.

Hongaarse punt Alternatim dubbel kleuren

Het Frans Eikenhout is herkenbaar aan de prachtige vlamtekening. Door verschillende behandelingen aan het hout te geven kan de Hongaarse punt Alternatim dubbel in 90 verschillende kleuren worden gelegd.

Kosten Hongaarse punt Alternatim dubbel

Het leggen van de Hongaarse punt Alternatim dubbel kan beter gezien worden als investering dan als kosten. De vloer behoudt zijn waarde, ook nog na 50 jaar doordat die ten allen tijden kan worden opgeknapt. 

Lamelparket

De planken van de Hongaarse punt Alternatim dubbel zijn 16 mm dik. De vloer bestaat uit lamelparket planken met een eiken toplaag.

Onderhouden Hongaarse punt vloer Alternatim dubbel

De houten vloer van Uipkes zijn vloeren voor het leven, zo ook de Hongaarse punt Alternatim dubbel. Door de oliebehandeling hoeven de vloeren niet meer geschuurd te worden. Het onderhouden van de vloer met de onderhoudsmiddelen houdt de vloer in goede conditie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de mogelijkheden op grotere vloer vlakken. 

Contact