Hongaarse punt Continuus

Door twee gelijke delen van de Hongaarse punt in het verlengde van elkaar te leggen, ontstaat de Hongaarse punt Continuus. De "punt" wordt hiermee verlengd, en creëert een breder lijnen spel. Deze grotere golfbeweging is vooral mooi bij grote ruimtes.

De Hongaarse punt Continuus is toepasbaar op vloerverwarming, als hoofd- en bijverwarming

Hongaarse punt vloerverwarming

Al ruim 20 jaar worden houten vloer toegepast op vloerverwarming. Op vrijwel ieder vloerverwarming systeem kan een Hongaarse punt vloer worden geplaatst.

Deze sortering van de Hongaarse punt Continuus heeft minimale knoesten

Sortering

De Hongaarse punt Continuus van eikenhout is in een tweetal sorteringen te verkrijgen. Een sortering met karakter/knoesten (Rustiek) in de vloer en een sortering met minimale knoesten (Frans eiken). Des te minder knoesten, des te rustiger het beeld van de vloer.

Deze Hongaarse punt Continuus heeft planken van 140/700 mm

Maatvoering Continuus Patroon

De breedte van de planken zijn van invloed op de stijl die je wil creëeren. Zo zorgen smallere planken voor een klassiekere uitstraling en bredere voor een moderne uitstraling. De brede vloerdelen en de grote golfbeweging geven een luxe uitstraling mee aan de ruimte. Continuus patroon vloerdelen zijn leverbaar in maatvoeringen van 120/600mm tot 180/900mm.

Hongaarse punt Continuus in lichte houten vloerkleur Melk Wit

Kleuren

De Hongaarse punt Continuus is in 90 verschillende kleuren te verkrijgen. De mogelijkheden variëren van whitewash tot zwarte Eiken vloeren.

Het leggen van de Hongaarse punt Continuus vermeerderd de waarde van je huis

Kosten

De Hongaarse punt Continuus vloeren en variaties zijn bewerkelijk en vergen vakmanschap. De investering is hierom hoger bijvoorbeeld een planken vloer. De investering is vanaf € 215,- per m2.

De lamelparket planken hebben een Eiken toplaag en multiplex onderlaag

Lamelparket

De planken van de Hongaarse punt Continuus bestaan uit een Eiken toplaag van 4 mm, verlijmd op een Berken multiplex onderlaag. Bekend als "lamelparket". De Lamelparket vloeren hebben de uitstraling van een massieve houten vloer met de technieken van nu. Hierdoor kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming.

Deze houten Hongaarse punt Continuus is behandelt met duurzame lijnzaadolie

Onderhoud

Doordat de vloeren worden behandeld met olie, bestaat het onderhoud uit stofzuigen en dweilen. Afhankelijk van het gebruik is het raadzaam de vloer na 3-5 jaar weer te behandelen met olie. Hierna is de kleur weer vers en de vloer beschermt tegen vuil en vocht.

Contact