Hongaarse punt Klezorenverband

Een variatie op het bekende Hongaarse punt patroon, is de Hongaarse punt Klezorenverband. Hierbij worden de planken recht in plaats van in een hoek gelegd. Door de rijen te laten verspringen ontstaat een variatie op het bekende halfsteensverband. Het Klezorenverband patroon lijkt op een planken vloer, maar door het scheve lijnenspel ontstaat er een uniek kunstzinnig patroon dat net even anders is dan een planken vloer.

VLOERVERWARMING

Al ruim 20 jaar past Uipkes houten vloeren toe in combinatie met vloerverwarming. Zowel in de nieuwbouw als renovatie bouw worden de vloer geïnstalleerd op verschillende vloerverwarming systemen. Ook kan de vloer toegepast worden op systemen welke de vloer kunnen koelen.

Sortering Hongaarse punt Klezorenverband

De Hongaarse punt Klezorenverband kan gelegd worden in een vloer met karakter of met een rustige uitstraling. Beide houten vloeren zorgen voor sfeer in de ruimte. Door de mogelijkheden in sortering past de vloer in zowel een strak/modern als landelijk interieur.

Maatvoering

De planken zijn in diverse breedtes leverbaar, van 120 mm breed tot 180 mm breed. De lengtes varieren van 600 - 900 mm lang. De verhouding tussen de breedte en lengte maat bedraagt 1 op 5. In vergelijking: bij een planken vloer zijn vloerdelen beschikbaar in breedtes van 100mm tot 280mm.

Kleuren

De Hongaarse punt Klezorenverband is in 90 unieke kleuren te maken. De diverse kleuren sluiten aan op vrijwel ieder interieurstijl. Bekijk de mogelijkheden hier.

Kosten Klezorenverband Legpatroon

De Hongaarse punt voegt iets toe aan de ruimte waarin het gelegd wordt. Het is een kunstwerk op de vloer. Doordat de vloer na jaren nog te renoveren is, is het een investering voor het leven. De kosten per vierkante meter zijn vanaf € 215,-.

Eiken Lamelparket

Waar voorheen de massieve vloerdelen populair waren bestaat het tegenwoordig uit lamelparket. Hierbij heeft de toplaag van eiken de authentieke uitstraling van een massieve vloer. Door de onderlaag van berken multiplex is de vloer toepasbaar op vloerverwarming en zelfs in de natte ruimte.

Onderhoud

Het voornaamste onderhoud van dit patroon bestaat uit het reinigen van de vloer. De vloer wordt verzadigd met olie waardoor deze beschermt is voor onder andere vloeistoffen. Na een aantal jaar dient deze olie laag weer worden aangebracht om de vloer beschermt te houden.

Meer informatie over deze vloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je de vloer bestellen? Kom langs in onze showrooms of plan een afspraak in.

Contact