Champagne

Ontstaan door bijzondere klimatologische en bodemeigenschappen: kalkbodem, heeft een koel klimaat, maar heeft bescherming tegen ernstige koude, vochtregulering door bossen en de rivier de Marne, Champagne. Deze mooie champagne kleur ontstaat door de duurzaam geproduceerde vloerdelen in meerdere stappen te bewerken met een olie. De voorbeeldvloer die je hier ziet, is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De lichte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming combineren met een houten vloer? Hier hebben wij jarenlang ervaring mee. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementoud huis, nieuwbouw of kantoor. Voor een moderne look kunnen wij de houten vloer afwerken zonder plinten. Tevens kunnen wij jouw trap bekleden met hout in dezelfde kleur en houtsoort, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze mooie houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.