Puur Muisgrijs

Een houten vloer met muisgrijze olie. Door de vloerdelen te bewerken met duurzame, lichte olie komt deze tot stand. Deze handgemaakte kleur olie is volgens een traditioneel recept geproduceerd. De voorbeeldvloer die je hier ziet, is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De lichte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementoud huis, nieuwbouw of kantoor. Wil je een houten vloeren met vloerverwarming of vloerkoeling? Dat is mogelijk bij een lamelparketvloer. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes is een houten vloeren specialist en produceert alle vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.