Bloesem Wit

De kleur van ontluikende schoonheid en levendigheid: Bloesem Wit. Deze witte lentekleur is ontstaan door houten vloer te bewerken met olie. Alle houten vloerdelen worden duurzaam en volgens een traditioneel recept geproduceerd. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

O.a. geschikt voor combinatie houten vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer kun je toepassen in jouw keukenbadkamer, slaapkamer, appartementnieuwbouw of kantoor Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Elke houten vloeren wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het  kopen van een houten vloer.