Fris Wit

Licht, helder, Fris wit op eikenhout. Door de houten vloerdelen te bewerken met olie, ontstaat deze fris witte kleur. Uipkes produceert kleuren en duurzame vloerdelen volgens traditioneel recept. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

O.a. geschikt voor combinatie houten vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer kun je toepassen in jouw keukenbadkamer, slaapkamerappartementnieuwbouw of kantoor. Afwerking zonder plinten is mogelijk. Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze houten vloer worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.