IJzergrijs

De stoere, grijswitte kleur van ijzer gemaakt als vloerkleur. Door de houten vloerdelen te bewerken met olie, ontstaat deze kleur. Uipkes produceert kleuren en duurzame vloerdelen volgens traditioneel recept. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je houten vloeren met vloerverwarming of vloerkoeling? Dat is mogelijk. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementbestaande woning, nieuwbouw of kantoor. Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Jouw houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het aanschaffen van een houten vloer.