Mondriaan Wit

Piet Cornelis Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en pionier op het vlak van abstracte en non-figuratieve kunst. Hij maakte hierbij veel gebruik van primaire kleuren. Deze primaire witte kleur is een ode aan zijn werk. Deze kleur maken we door de vloerdelen te bewerken met witte olie, die volgens een traditioneel recept duurzaam is geproduceerd. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming onder jouw houten vloer? Dat is mogelijk. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementoud huis, nieuwbouw of kantoor. We kunnen de houten vloer afwerken zonder plinten. Tevens kunnen wij jouw trap bekleden met hout in dezelfde kleur en houtsoort, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.