Romantisch Wit

Een mooi balans tussen houtmotief en een witte kleur. De kleur van deze witte houten vloer is ontstaan door afwerking met olie. Niet alleen romantisch, maar ook duurzaam geproduceerd met de beste kwaliteit hout uit goed beheerde bossen. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

Toon wat liefde voor je witte eiken vloer door met een dweil en de bijgeleverde zeep de vloer periodiek schoon te maken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming onder jouw romantisch witte houten vloer? Deze vloer kun je toepassen in jouw  woonkamerkeukenbadkamerslaapkamerappartementrenovatiewoning, nieuwbouw of kantoor. Tevens kunnen wij jouw trap bekleden met hout in dezelfde kleur en houtsoort, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaat.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.