Van Gogh Wit

Vincent Willem van Gogh was één van de grootste Nederlandse schilders in de 19e eeuw die experimenteerde met heldere, zuivere kleuren. Van Gogh Wit is een heldere, witte kleur die ontstaan is door de vloerdelen volgens traditioneel recept te bewerken met witte olie. Al onze kleuren voor houten vloeren worden duurzaam geproduceerd. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De Van Gogh witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming onder jouw houten vloer? Dat is mogelijk. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementbestaande woning, nieuwbouw of kantoor. Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Jouw houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.