Vanille Wit

Een lichte vloer waarbij houtkleur zich mengt met de zachtgele kleur van vanille. De kleur Vanille Wit is een heldere kleur die ontstaan is door de vloerdelen volgens traditioneel recept te bewerken met witte olie. Al onze kleuren voor houten vloeren worden duurzaam geproduceerd. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je houten vloeren met vloerverwarming of vloerkoeling? Dat is mogelijk. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementoude woning, nieuwbouw of kantoor. Ook verzorgen wij desgewenst trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. De houten vloeren van Uipkes worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.