Wit

Dus je houdt van wit? Uipkes levert houten vloeren in uiteenlopende witte kleuren, maar als je het echt wit wilt, dan is dit de kleur voor jou! Deze kleur is ontstaan door de vloerdelen te bewerken met witte olie, die volgens een traditioneel recept duurzaam is geproduceerd. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De witte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je een houten vloeren met vloerverwarming of vloerkoeling? Dat is mogelijk. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementbestaande woning, nieuwbouw of kantoor. Ook verzorgen wij desgewenst trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.