Goudbruin

Een sterke bruine kleur die geler en bleker is dan roest koperbruin. Deze mooie kleur "Goudbruin" komt tot stand door de planken te bewerken met duurzame, gekleurde olie. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Hier zie je foto's van een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw keukenbadkamer, slaapkamerappartementnieuwbouw of kantoor. Het is mogelijk om een houten vloer met vloerverwarming of vloerkoeling te combineren. Wij hebben hier 20 jaar ervaring mee. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes® produceert alle houten vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over houten vloeren kopen en bekijk houten vloeren foto's voor meer inspiratie.