Krijtbord Zwart

De kleur van een schoolbord gemaakt van donkergrijze leisteen. Deze mooie kleur "Krijtbord Zwart" komt tot stand door de planken te bewerken met duurzame, gekleurde olie. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Hier zie je foto's van een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementrenovatiewoning, nieuwbouw of kantoor. Het is mogelijk om een houten vloer met vloerverwarming of vloerkoeling te combineren. Wij hebben hier 20 jaar ervaring mee. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze maatwerk houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Bekijk houten vloeren foto's voor meer inspiratie of lees meer tips over een houten vloer kopen.