Oud Roze

Een stijlvolle, donkerbruin-roze tint. Deze mooie kleur "Oud Roze" komt tot stand door de planken te bewerken met duurzame, gekleurde olie. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Hier zie je foto's van een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamerkeukenbadkamer, slaapkamerappartementbestaande woning, nieuwbouw of kantoor. Het is mogelijk om een houten vloer met vloerverwarming of vloerkoeling te combineren. Wij hebben hier 20 jaar ervaring mee. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze stijlvolle houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over jouw nieuwe houten vloer of bekijk houten vloeren foto's voor meer inspiratie.