Eikenhouten ladderpatroon vloer

Voor het Nederlandse kantoor van een van de grootste muziekproducenten ter wereld heeft Uipkes wederom een houten vloer mogen leveren en leggen. Sony is gevestigd in de A'DAM toren in Amsterdam aan het IJ. Het groene interieur is spraakmakend en is helemaal in lijn met de vernieuwende stijl van de opdrachtgever.

Groene eikenhouten ladderpatroon vloer

Uipkes maakt voor elke opdrachtgever iedere vloer zoals zij dat wenst. Deze opdrachtgever heeft een zeer vernieuwend architectenbureau uit Amsterdam in armen genomen.

Deze hebben in samenspraak met Uipkes en de opdrachtgever gekozen voor een ladder patroon vloer welke het vloerbeeld een originele uitstraling geeft.

De kleur is een variatie op een groene kleur die Uipkes voor de architecten gemaakt heeft, deze in combinatie met de overige tot in de puntjes doordachte ontwerpen maakt deze inrichting absoluut tot een zeer bijzonder geheel.

HOUTEN KANTOORVLOER IN DE JUISTE KLEUR

Karakter, authentiek, harmonieus... allemaal woorden die bij deze prachtige omgeving passen. De juiste kleur bepalen van houten kantoorvloeren is zeker niet het minst belangrijke onderdeel bij nieuwe vloeren. Uipkes houten vloeren heeft, na overleg met de architect, de kleur voor deze kantoorvloer met de hand ter plekke aangebracht. Uipkes kan tientallen kleuren voor jouw kantoorvloeren maken.

CONTACT

Mocht je nou ook een kantoorpand willen met een consistente ondergrond van perfecte kwaliteit, dan ben je bij Uipkes Houten Vloeren aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of maak gebruik van het formulier hieronder voor het aanvragen van een vrijblijvende kantoorvloer offerte.