HOUTEN VLOER AMSTELVEEN

In overleg met één van Nederlands bekendste architecten hebben we dit restaurant en de zeer royale en druk belopen entree van dit gebouw voorzien van een Frans eikenhouten vloer.

 

BESCHRIJVING RESTAURANTVLOER

De eiken vloer zorgt gelijk voor een warme huiselijke sfeer en de mensen die al jaren werkzaam zijn in het gebouw omschrijven dit als zeer plezierig.

 

Er is gekozen voor een lamelplank uit de Robin serie. Dat is een lamelplank van in totaal 20 mm dik en een toplaag van 6 mm eikenhout. De planken kunnen we leveren in breedtes tot wel 38 centimeter. Deze vloeren worden allemaal duurzaam geproduceerd van verantwoord gekapt hout. De productie van deze houten vloeren in Amstelveen heeft plaatsgevonden in een schaverij die gebruik maakt van groene energie.

eiken lamelparket restaurant Amstelveen

WARME UITSTRALING

De warme uitstraling en kenmerkende vlamtekening maken Frans eiken zeer geschikt voor toepassing in restaurants. In dit restaurant in Amstelveen gaan modern en klassiek uitstekend samen. De architect had een zeer specifieke kleurwens. Uipkes Houten Vloeren heeft deze kleur geheel op maat gemaakt. U kunt bij ons kiezen uit vele kleuren.

DUURZAME HOUTEN VLOEREN

De vloer behoudt na jaren intensief gebruikt te zijn nog steeds zijn karakteristieke uitstraling.

 

Wil je meer informatie over ons assortiment eiken vloeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of het kostenloos opvragen van materiaalstalen.

Voor meer informatie over zakelijke projecten, kun je contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak.

KENMERKEN

Vanaf € 69,00 per m²
Geschikt voor alle woon- en bedrijfsruimten
Samenstelling: 6 mm hardhout, 14 mm multiplex
Kleuren: in diverse kleuren leverbaar
Hardheid: 6280 (volgens Janka)
Legwijze: zwevend of verlijmd
Breedtes: 140/160/180/200/220/240/260/280 mm
Levertijd: 2 tot 6 weken