HOUTEN VLOER VOOR BEDRIJFSPAND AMSTERDAM

In dit hoofdkantoor in Amsterdam van een belangrijke speler op de markt voor groene energie, hebben wij op verzoek van de architect Amerikaans notenhouten vloeren gelegd.

AMERIKAANS NOTENHOUT

Het notenhout wordt ook toegepast in de wanden en deuren. Amerikaans notenhout heeft een hoge decoratieve waarde en geeft het interieur een warm uiterlijk.

 

De notenhouten vloer is behandeld met een naturel olie. Deze olie zorgt voor een bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf. De houten vloer is zo beschermd tegen vloeistoffen. De vloer kan gedweild worden wanneer je wenst en tijdens het dweilen pleeg je gelijk onderhoud aan jouw vloer zonder extra inspanning.

 

LEGMETHODE

De houten vloeren in dit kantoor hebben we overal strak gezaagd zodat we geen plinten hoeven plaatsen. We hebben de scharnieren van de deuren strak in de vloer gezaagd zodat het geheel een nauwkeurig afgewerkt uiterlijk heeft.

KENMERKEN HOUTEN VLOER

Regelmatig voert Uipkes Houten Vloeren grote projecten uit voor bedrijven. Wil je advies op maat over houten vloeren voor de inrichting van jouw kantoor, zodat de vloer goed aansluit bij de uitstraling van jouw interieur? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak in één van onze houten vloeren showrooms in Amsterdam of Alphen aan den Rijn of bestel het houten vloeren magazine voor meer voorbeelden van projecten.

 

KENMERKEN:

Vanaf € 109,00 per m²
Geschikt voor alle woon- en bedrijfsruimten
Kleuren: naturel
Samenstelling: 6 mm hardhout, 14 mm multiplex
Hardheid: 4500 (volgens Janka)
Breedtes: 160/180/220 en 240 mm
Legwijze: zwevend of verlijmd
Levertijd: 2 tot 6 weken