project amsterdam schoenenwinkel uipkes houten vloeren

HOUTEN VLOER ROTTERDAM

In deze zeer drukbezochte schoenenwinkel in Rotterdam van één van de oudste schoenenmerken van Nederland, heeft de architect gekozen voor teakhouten vloeren.

SCHOENENWINKEL ROTTERDAM

De eigenaar van deze schoenenwinkel in Rotterdam was op zoek naar een vloer die het imago van het schoenenassortiment een extra dimensie geeft. De teakhouten scheepsdekvloer is robuust en stijlvol en past uitstekend bij assortiment van deze winkel. De eigentijdse combinatie met de Delfblauwe tegels zorgen voor een prachtige combinatie. Het teakhout is ook verwerkt in het interieur om zo een compleet geheel te maken.

Rotterdam

 

project amsterdam schoenenwinkel uipkes houten vloeren

AFWERKING EN ONDERHOUD

De vloer is behandeld met olie zodat deze beschermd is tegen invloeden van buitenaf. De vloer heeft zo een matte en natuurlijke uitstraling. Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig. Door het dweilen van de vloer met de bijgeleverde onderhoudsmiddelen houdt u de vloer in de juiste staat.

KENMERKEN VLOER

Wil je meer informatie over ons assortiment houten vloeren? Neem contact met ons op voor het kosteloos opvragen van materiaalstalen of voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn je graag tot dienst!

Rotterdam

KENMERKEN

Vanaf € 129,00 per m²
Geschikt voor alle woon- en bedrijfsruimten
Hardheid: 4500 (volgens Janka)
Kleuren: naturel
Samenstelling: 20 mm
Legwijze: verlijmd
Breedtes: 140/160
Levertijd: 2 tot 6 weken