project arnhem uipkes houten vloeren

HOUTEN VLOER IN KANTOORPAND ARNHEM

In het kantoor van deze internetonderneming in Arnhem hebben we houten vloeren geleverd en gelegd voor alle vier de etages

TRAPPENHUIS EN LIFT

We hebben ook de houten vloer van het trappenhuis én de lift verzorgd. Deze zijn allen van hetzelfde soort hout gemaakt, waardoor het een mooi samenhangend geheel is geworden. 

Project arnhem

Alle houten vloeren zijn verlijmd gelegd. Het voordeel hiervan is dat de vloer strak tegen muren, kozijnen of vloerprofielen kan worden gezaagd. Dit vereist veel vakmanschap van de vloerenleggers, maar gelukkig zijn de medewerkers van Uipkes hier dan ook zorgvuldig op uitgekozen. De verlijming is naast de 5 jaar CBW garantie, extern verzekerd voor het niet loslaten van de houten vloer.

 

VLOERVERWARMING IN KANTOORPAND

Het leggen van deze houten vloeren, zonder het af te dekken met platte plintjes, geeft een mooi en zichtbaar strak resultaat wat voor ieder kantoor van toegevoerde waarde kan zijn.

De centrale bron van warmte in dit gebouw is een aangelegde vloerverwarming in de open hal met grote glasoppervlaktes. Uipkes heeft hier zijn expertise ingezet en de houten vloer zodanig gelegd dat het een efficiënt geheel is geworden.

Vloerverwarming in kantoorpand Arnhem

EEN HOUTEN VLOER VOOR JOUW KANTOOR?

Ben je ook op zoek naar een duurzaam fundament voor jouw bedrijfsgebouw, maar heb je nog geen goede leverancier? Uipkes levert al jaren de combinatie van houten vloeren en vloerverwarming, waardoor wij een professionele en betrouwbare partner zijn. Je kunt contact met ons opnemen om een persoonlijke afspraak te maken.

Project Arnhem Uipkes Houten Vloeren