HOUTEN VLOER VOOR KANTOOR IN HILVERSUM

In dit kantoor in Hilversum, dat in gebruik is genomen door een grote uitgever van muziek, heeft Uipkes houten vloeren onlangs een vloer geleverd en gelegd.

RUSTIEK FRANS EIKEN KANTOORVLOER

De rustiek Frans eikenhouten vloer is verlijmd gelegd in een gedeelte van het muziekpaviljoen op het mediapark. De vloeren zijn op de begane grond en eerste etage gelegd. In de vloer zijn uitsparingen aangebracht waar tapijt is gelegd. De architect en opdrachtgever wilden graag een authentieke warme houten vloer voor het nostalgische pand in Hilversum dat tevens een gemeentelijk monument is.

 

We hebben de brede planken in een gerookte witte kleur opgeleverd en in deze prachtige werkomgeving toegepast. De vloer is prachtig geschaafd en daarna niet geschuurd zodat de organische structuur van het hout duidelijk zichtbaar baar is zonder dat je dit kunt voelen.

 

 

STEVIGE VLOER VOOR DRUKKE RUIMTES

Deze eiken vloer is geschikt om te leggen in druk belopen ruimtes. De gelaagde vloer kan indien gewenst elke dag gedweild worden. Daarnaast kan de houten vloer periodiek onderhouden worden om de levensduur van het product te verlengen.

KENMERKEN RUSTIEK FRANS EIKEN VLOERDELEN

We hebben lamelparket van 15 mm toegepast. De naam van dit lamelparket is Vincent en het hout dat hier gebruikt is, is iets dunner dan het tapijt wat in het gedeelte ligt waar gewerkt wordt. Het tapijt valt dus over de houten vloer heen en hoeft daardoor niet nog een keer met een strip afgewerkt te worden, zodat het geheel een mooi strakke overgang vormt. De breedte van de vloerdelen is 240 mm. De vloer is rechtstreeks op de voor behandelde ondervloer geplakt zodat de totale dikte ongeveer 15 mm is.

 

Voor het kiezen, leggen en afwerken van houten vloeren is gedegen kennis en vakmanschap nodig. Ook de coördinatie en communicatie tussen opdrachtgever, architect en houten vloeren leverancier is van cruciaal belang voor een perfect eindresultaat. Uipkes heeft ruime ervaring met grote projecten, zoals het adviseren over en leggen van kantoorvloeren en winkelvloeren. Neem contact op voor een verkennend gesprek of vraag alvast een gratis vloeren magazine aan om een indruk te krijgen van ons vakmanschap.

 

KENMERKEN

Vanaf € 89,00 per m²
Geschikt voor alle woon- en bedrijfsruimten
Samenstelling: rustiek Frans eiken
Kleuren: naturel, enkel- en dubbelwit, gerookt
Legwijze: zwevend of verlijmd
Breedtes: 140/160/180/200/220/240/260/280 mm
Levertijd: 2 tot 6 weken