Houten vloeren Naarden

Voor een architectenbureau in Naarden hebben we een houten bedrijfsvloer gelegd en geleverd voor in hun eigen pand. Het idee was om een ongedwongen sfeer te creëren en het vooral een leuke werkplek te laten zijn voor iedereen.

Beschrijving nieuwe kantoorvloer Naarden

Het kantoor is door de toevoeging van de houten vloeren een mooie afspiegeling van de verschillende elementen die zij voor hun opdrachtgevers willen toepassen, zonder dat het hierdoor een showroom wordt.

 

De houten vloerdelen zijn direct verlijmd aan de ondervloer. Deze methode zou eventueel ook kunnen worden gebruikt bij het aanbrengen van vloerverwarming. De gelaagde eiken houten vloer bestaat uit een toplaag van 4 mm eikenhout op een 12 mm berken triplex ondervloer. Door dit te combineren met vloerverwarming ontstaat een duurzaam geheel van warmteproductie en warmtebehoud.

De vloer is gemaakt door deze van te voren eerst licht te roken en vervolgens te behandelen met witte olie. De eikenhouten vloerdelen zijn 24 cm breed en gemaakt van een rustieke Franse eikensoort. We hebben nergens plinten gebruikt, maar waar nodig stukken strak gezaagd zodat het een mooi harmonieus geheel is geworden.

 

 

HUISELIJKE SFEER

De geplaatste houten vloeren op de werkplek geven het geheel een huiselijke sfeer, waardoor het bijeenkomen voor een kopje koffie of de lunch een natuurlijke ontmoeting wordt. Tevens is de houten bedrijfsvloer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals koffie, wijn of water. Het dweilen van de vloer dient als goed onderhoud en heeft geen invloed op de beschermlaag. Daarnaast kan er op aanvraag periodiek onderhoudsolie worden aangebracht zodat het geheel representatief blijft.

Prachtige kantoorvloeren

Ieder bedrijfspand kan wel een huiselijke tintje gebruiken om de medewerkers en klanten zich thuis te laten voelen. Heb je naar aanleiding van dit project in Naarden ook interesse in een ambachtelijke houten vloer van Uipkes? Neem dan contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

 

KENMERKEN

Vanaf € 66,00 per m²
Geschikt voor alle woon- en bedrijfsruimten
Samenstelling: massief Frans eiken, 20 mm dik
Kleuren: naturel, enkel- en dubbelwit, gerookt
Legwijze: zwevend of verlijmd
Breedtes: 140/160/180/200/220/240/260/280 mm
Levertijd: 2 tot 6 weken