HOUTEN VLOEREN WTC SCHIPHOL AIRPORT

WTC Schiphol Airport, Amsterdam is gevestigd in het kloppend hart van de economie van Nederland, vanuit hier vertrekken er vluchten naar meer dan 250 bestemmingen over de hele wereld. Dit gebouw is dan ook een van de beste kantoorlocaties van Nederland. Uipkes mocht hier houten vloeren leggen.

PROJECTMANAGEMENT

De uitdagingen met betrekking tot de planning, de interne logistiek en niet vergeten alle veiligheidseisen waren bij dit project wat groter dan normaal. Uipkes kan, op basis van jarenlang opgebouwde kennis en ervaring met het leggen van ambachtelijke houten vloeren voor kantoren en winkels, hier goed op inspelen naar volle tevredenheid van architect en opdrachtgever.

 

De architect heeft voor dit kantoor gekozen voor Frans eiken zonder knoesten wat een warm maar harmonieus geheel aan deze inspirerende werkplek geeft. Dit is niet alleen aangenaam voor de mensen die veel tijd doorbrengen op deze werkplek, maar ook voor de vele bezoekers: Het is ook het visitekaartje van de onderneming.

 

 

DETAILS KANTOORVLOER

Details bepalen grotendeels het eindresultaat van het opgeleverde werk. In overleg met de architect hebben we de houten vloer bij alle aansluitingen van kozijnen, muren en andere constructieve elementen tot in precisie passend gezaagd. De gelegde houten vloer zonder plint afwerking geeft een rustig beeld in het geheel en dit hebben we door het gehele kantoor op deze manier gezaagd.

KLEURAFWERKING

Uipkes houten vloeren levert alle vloeren en kleuren naar wens van de opdrachtgever. We hebben voor dit project de kleur speciaal aangepast zodat deze past bij het bestaande plafond, de nieuwe keuken en de binnendeuren. De kleur is één van de vele witte kleuren die Uipkes kan leveren.

 

Kijk voor meer voorbeelden van een aantal andere zakelijke projecten of bekijk meer houten vloeren foto's. Onze site biedt daarnaast veel achtergrondinformatie over het aanschaffen van een houten vloer. Voor vragen kan je ons altijd bellen op 0172-477355 of kom langs in onze showroom in Amsterdam of Alphen aan den Rijn.