Kantoorvloer in wereldwijd hoofdkantoor

Voor de wereldwijde marktleider op het gebied van diervoeding en visvoer hebben we 1600 m2 van hun nieuwe hoofdkantoor in Amersfoort van prachtige houten vloeren mogen voorzien.

Nutreco's hoofdkantoor in Amersfoort

 

Het hout versterkt de wens van de opdrachtgever om een open transparante werkplek te creëren waar mensen elkaar eenvoudig kunnen ontmoeten. De architect heeft voor een naturel uiterlijk gekozen van de houten vloeren om zo een neutrale en rustige omgeving te creëren.

 

De imposante ontvangsthal is vaak een ondergeschoven kindje. Hier heeft met het het spreekwoord "de eerst indruk kan je niet meer overdoen" goed begrepen.

 

De houten vloeren zie je op diverse plaatsen terug in het gebouw zo ontstaat een herkende basis van het geheel welke past bij de wensen van de gebruiker.

We hebben de vloer ook toegepast in het bedrijfsrestaurant.

 

De kleurrijke meubels in combinatie met de neutrale natuurlijke houttinten komen prachtige tot hun recht. De architect heeft naast de vloeren ook diverse andere details in dezelfde kleurtoon van de vloer gekozen zoals het gebruik van hout op de wanden om zo de benodigde herkenbare rust in het ontwerp te verkrijgen.