LAMELPARKET HOOFDKANTOOR AMSTERDAM

In dit hoofdkantoor van een bedrijf in Amsterdam dat wereldwijd vastgoed koopt en beheert, hebben we een gelaagde vloer Vincent in diep zwarte kleur gelegd. Deze dekkende zwarte vloer geeft een prachtig contrast met de witte wanden en in combinatie met het moderne interieur.

LAMELPARKET

Deze houten vloer wordt lamelparket genoemd en is beschikbaar in verschillende diktes van 10, 15 of 20 mm. De toplaag bestaat uit een gemiddelde eiken mix sortering en kan in diverse tinten worden geleverd. Lamelparket is voor vele doeleinden geschikt. Deze houten vloer is geschikt om te leggen in druk belopen ruimtes. Vincent vloeren met of zonder vellingrand, geven uw bedrijfsruimte de rijke uitstraling van een houten vloer voor een zeer betaalbare prijs. Daarnaast kun je lamelparket uitstekend met vloerverwarming combineren.

 

KLEURAFWERKING MOGELIJKHEDEN

De vloer is in vele kleuren verkrijgbaar, kant en klaar geleverd uit de schaverij. Wanneer jouw kleur niet in de huidige collectie aanwezig is, dan maken we deze na overleg graag op maat. Wanneer wij de kleur kant en klaar kunnen aanleveren is de kantoorvloer gelijk na het leggen geheel klaar voor gebruik. De kleur van deze lamelparket vloer op de foto's is 'diep zwart'.

ONDERHOUD VAN GELAAGDE KANTOORVLOEREN

De gelaagde vloer kan indien gewenst elke dag gedweild worden. Daarnaast kan de houten vloer periodiek onderhouden worden om de levensduur van het product te verlengen.

 

Wil je meer informatie over ons assortiment gelaagde vloeren? Neem contact met ons op voor het kostenloos opvragen van materiaalstalen of voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms in Alphen aan de Rijn of Amsterdam voor de juiste keuze.

 

KENMERKEN

Vanaf € 66,00 per m²
Geschikt voor alle woon- en bedrijfsruimten.
Type Project: kantoorvloer Amsterdam
Type vloer: lamelparket
Samenstelling: 4 mm eikenhout, 11 mm multiplex
Kleuren: in diverse kleuren leverbaar
Hardheid: 6280 (volgens Janka)
Breedtes: 160/180/220 en 240 mm
Legwijze: zwevend of verlijmd
Levertijd: 2 tot 6 weken