VISGRAAT KANTOORVLOER

In het nieuwe kantoor van een wereldwijd opererende verzekaar en herverzekeraar in Amsterdam heeft Uipkes een prachtige Frans eiken visgraatvloer gelegd. Onder de visgraatvloer is vloerverwarming aangelegd. De kleur is na creatief overleg met de binnenhuis architect en opdrachtgever bepaald. De prachtige visgraatvloer geeft een authentiek, modern en fris karakter aan de kantooromgeving.

MODERNE VISGRAATVLOER

In dit mooie, nieuwe kantoor is in overleg met de opdrachtgever en binnenhuisarchitect gekozen voor een visgraatvloer met brede planken, wat een moderne look en feel geeft aan deze kantoorruimte. Het speelse legpatroon komt mooi naar voren in de combinatie met de grote, moderne meubels.

De entree nodigt bezoekers direct uit om bij het pand naar binnen te stappen en in de huiselijke ontvangstruimte plaats te nemen.

 

De lichte kleur van de visgraatvloer vormt een mooi contrast met de felgekleurde meubels, wat voor een frisse en ontspannen omgeving zorgt. Een goede eerste indruk van een kantoor is van groot belang voor succesvol ondernemen, omdat een verzorgde omgeving ook iets zegt over de identiteit van het bedrijf. Hier kun je goed zien dat een houten vloer bijdraagt aan een sfeervolle kantooromgeving.

 

Doordat er vloerverwarming onder de houten vloer is aangelegd, zijn er geen radiatoren nodig om de kantoorruimte te verwarmen. De ontbrekende radiatoren zorgt ook voor minder details in het kantoor, wat bijdraagt aan de moderne beleving van de ruimte.

KANTOORVLOEREN

Uipkes Houten Vloeren heeft ruime ervaring met grote houten vloeren projecten voor kantoren en bedrijfsruimtes. Van overleg met opdrachtgever en architect tot het regelen van vergunningen en het managen van het project: Uipkes staat garant voor kennis en kunde.

 

CONTACT

Wil jij ook een kantoorpand met een levendige ondergrond van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Uipkes Houten Vloeren aan het juiste adres!

 

Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak in Alphen aan den RijnAmsterdam of Naarden. Je kunt ook gebruik van het prijsopgaveformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende kantoorvloer offerte.