Houten vloeren voor architecten en projectontwikkelaars

Maatwerk houten vloeren in 90 exclusieve kleuren

Houten Vloeren Projecten

Meer dan 25 jaar ervaring

Uipkes levert en installeert al ruim 25 jaar maatwerk houten vloeren voor architecten en projectontwikkelaars. Zo hebben we vloeren gelegd bij De Brauw en Blackstone, Wereldhave, Nutreco, het Berlagehuis en Sony Music. Onze vloeren zijn leverbaar in 90 exclusieve kleuren, 17 legpatronen en in diverse breedtes en sorteringen. Wij begrijpen de zorg, aandacht en nauwkeurigheid die jouw project verdient en onze vakmensen hebben de ervaring en kennis om jouw idee te realiseren.

Dit begint bij goed advies en projectmanagement. Wij denken mee in elke stap van het proces: van kleurkeuze en het maken van monsterborden tot voorbereiding, planning en het uitvoeren van inspecties op locatie. Met ons eigen maatwerk CRM zetten we opdrachten uit naar onze medewerkers, zodat het maken en leggen van de houten vloer volgens schema verloopt. 

Wil je inspiratie opdoen en meer weten over ons werk? Bestel dan het Uipkes Houten Vloeren Magazine hieronder.

Teamwerk

Al onze houten vloeren worden door onze eigen parketteurs gelegd. Dit biedt vele voordelen:

  • onze parketteurs hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van grote vloeren projecten, denken mee en zijn oplossingsgericht.
  • vloerenleggers die bekend zijn met de houtproducten en materialen om de mooiste maatwerk vloer te kunnen leveren met goed gereedschap.
  • een hecht team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar bijstaat om projecten tijdig en naar wens te kunnen afronden.

Detailwerk

Bij het verzorgen van de vloer houden we rekening met alle details van jouw project, bijvoorbeeld:

  • Naadloze overgang naar andere soorten vloeren in het pand
  • Nette afwerking bij trappen, liften, rondingen en convectorput roosters
  • Comfort: installatie van vloerverwarming en vloerverkoeling voordat de houten vloer wordt gelegd

Daag ons uit en vertel ons waar de vloer voor jouw project aan moet voldoen. We maken graag kennis met je.
Stuur een e-mail naar: advies@uipkes.nl of bezoek de contactpagina
 

90 unieke houten vloeren kleuren van Uipkes

90 exclusieve handgemaakte kleuren

Bij Uipkes bieden we je keuze uit maar liefst 90 exclusieve handgemaakte vloerkleuren. En als het onverhoopt voorkomt dat we de gewenste kleur niet hebben, dan maken we speciaal voor jouw project een nieuwe kleur. Zo kunnen we altijd de gewenste kleur leveren.

Sony Music Office A'DAM Tower

Het architectenbureau heeft een Ral nummer genoemd waarop wij 6 varianten hebben gemaakt. Hieruit is deze keuze gemaakt.

De groene houten vloer past perfect in het complete maatwerk interieur. 

17 prachtige legpatronen

Onze parketteurs zijn vertrouwd met vele legpatronen, zoals het visgraatpatroon, de Hongaarse punt en het plankenpatroon. In totaal bieden wij je een keuze uit 17 prachtige legpatronen, elk met een eigen karakter om de beleving van een ruimte te beïnvloeden.

Duurzame vloeren uit Nederland

Bij Uipkes werken we met Europees eikenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Na binnenkomst maken we de maatwerk projectvloer voor je klaar en plannen we de installatie in. We gebruiken milieu- en mensvriendelijke producten, zoals de biologische lijnzaadolie en andere ingrediënten waarmee we de houten vloer kleuren. Want een mooie ruimte verdient de natuurlijke uitstraling en elegantie van een maatwerk houten vloer.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of kom langs in één van onze showrooms in Alphen aan den Rijn, Amsterdam of Naarden.