Blauw Eiken houten vloerenBlauw Eiken lamelparketBlauw Eiken eiken vloeren
Blauw Eiken houten vloeren
Blauw Eiken lamelparket
Blauw Eiken eiken vloeren

Blauw Eiken

De kleur genaamd naar Quercus douglasii, bekend als blauwe eik, een eikensoort die allen voorkomt in Californië.Door de houten vloer te bewerken met duurzame olie komt de kleur "Blauw Eiken" tot stand. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Op de afbeeldingen zie je een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

O.a. geschikt voor combinatie houten vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouwwoning of kantoor. Afwerking zonder plinten is mogelijk. Daarnaast kunnen wij traprenovatie verzorgen in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes is een houten vloeren specialist en produceert alle vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.