Kiezelgrijs houten vloerenKiezelgrijs lamelparketKiezelgrijs eiken vloeren
Kiezelgrijs houten vloeren
Kiezelgrijs lamelparket
Kiezelgrijs eiken vloeren

Kiezelgrijs

Kiezelgrijs, een tint welke ontstaat uit aardse kleuren. Door de houten vloer te bewerken met duurzame olie komt de kleur "Kiezelgrijs" tot stand. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Op de afbeeldingen zie je een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming combineren met een houten vloer? Hier hebben wij jarenlang ervaring mee. Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouwwoning of kantoor. Voor een moderne look kunnen wij de houten vloer afwerken zonder plinten. Tevens kunnen wij jouw trap bekleden met hout in dezelfde kleur en houtsoort, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze mooie houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.