Zeegroen houten vloerenZeegroen lamelparketZeegroen eiken vloeren
Zeegroen houten vloeren
Zeegroen lamelparket
Zeegroen eiken vloeren

Zeegroen

Een groenbruine kleur. Door de houten vloer te bewerken met duurzame olie komt de kleur "Zeegroen" tot stand. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Op de afbeeldingen zie je een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouw of kantoor. Het is mogelijk om lamelparket en vloerverwarming of vloerkoeling te combineren. Wij hebben hier 20 jaar ervaring mee. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze mooie houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.