Cappuccino houten vloerenCappuccino lamelparketCappuccino eiken vloeren
Cappuccino houten vloeren
Cappuccino lamelparket
Cappuccino eiken vloeren

Cappuccino

Een prachtige volle kleur welke toepasbaar is in diverse interieurs. Deze prachtige Cappuccino kleur ontstaat door de vloerdelen te bewerken met een olie. De vloerdelen en kleur van deze vloer wordt volgens een traditioneel recept duurzaam geproduceerd. De voorbeeldvloer die je hier ziet, is een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De lichte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouw of kantoor. Wil je houten vloeren met vloerverwarming of vloerkoeling? Dat is mogelijk bij een lamelparketvloer. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze mooie houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.