Ivoorwit houten vloerenIvoorwit lamelparketIvoorwit eiken vloeren
Ivoorwit houten vloeren
Ivoorwit lamelparket
Ivoorwit eiken vloeren

Ivoorwit

Een kleur die donkerder is dan wit, maar lichter is als beige. Deze prachtige ivoorwitte kleur ontstaat door de vloerdelen te bewerken met een olie. De voorbeeldvloer die je hier ziet, is een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De lichte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

O.a. geschikt voor combinatie houten vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouwwoning of kantoor. Afwerking zonder plinten is mogelijk. Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.