Nepal Wit houten vloerenNepal Wit lamelparketNepal Wit eiken vloeren
Nepal Wit houten vloeren
Nepal Wit lamelparket
Nepal Wit eiken vloeren

Nepal Wit

Nepal, Tibet en de Himalaya zijn bekend van de hoogste bergen ter wereld waaronder Mount Everest. Het landschap van de eeuwige sneeuw. Deze Nepal Wit kleur is een ode aan het Dak van de Wereld. Alle vloerdelen vervaardigen we met een traditioneel recept en worden op duurzame wijze geproduceerd. De hier getoonde voorbeeldvloer is een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

Deze sneeuwwitte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming onder jouw houten vloer? Dat is mogelijk. Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouwwoning of kantoor. Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.