Diep Zwart houten vloerenDiep Zwart lamelparketDiep Zwart eiken vloeren
Diep Zwart houten vloeren
Diep Zwart lamelparket
Diep Zwart eiken vloeren

Diep Zwart

Hout op zijn mooist, de 'gelaagdheid' geeft een diepte zichtbaar in het oppervlak door deze diep zwarte kleur. Deze mooie kleur "Diep Zwart" komt tot stand door de planken te bewerken met duurzame, gekleurde olie. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Hier zie je foto's van een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming onder jouw houten vloer? Dat is mogelijk en wij hebben hier jarenlang ervaring mee. Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouwwoning of kantoor. Voor een moderne look kunnen wij de houten vloer afwerken zonder plinten. Tevens kunnen wij jouw trap bekleden met hout in dezelfde kleur en houtsoort, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes produceert alle houten vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over hout en bekijk houten vloeren foto's voor meer inspiratie.