Oud Roze houten vloerenOud Roze lamelparketOud Roze eiken vloeren
Oud Roze houten vloeren
Oud Roze lamelparket
Oud Roze eiken vloeren

Oud Roze

Een stijlvolle, donkerbruin-roze tint. Deze mooie kleur "Oud Roze" komt tot stand door de planken te bewerken met duurzame, gekleurde olie. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Hier zie je foto's van een eiken vloer, verkrijgbaar als een massief houten vloer of lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw keuken, badkamer, slaapkamer, appartement, nieuwbouw of kantoor. Het is mogelijk om houten vloeren en vloerverwarming of vloerkoeling te combineren. Wij hebben hier 20 jaar ervaring mee. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Al onze stijlvolle houten vloeren worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over hout en bekijk houten vloeren foto's voor meer inspiratie.