Projecten
Toepassingen

Uipkes® Project: Bruine Eiken Houten Vloer in de Slaapkamer

12 Aug 2022
Readtime 4 minutes
uipkes
Een prachtige houten planken vloer in de slaapkamer in de kleur Reebruin.
Een prachtige houten planken vloer in de slaapkamer in de kleur Reebruin.
Foto: Uipkes

Uipkes® heeft een prachtige bruine planken eiken vloer in de slaapkamer gelegd in deze woning te Rotterdam.

Een lichte lamelparket vloer op vloerverwarming in de slaapkamer.

Houten vloer in de slaapkamer

In de slaapkamer van deze stijlvolle woning te Rotterdam heeft Uipkes® een lichte houten vloer gelegd. De vloer is behandeld met olie en afgewerkt in de kleur Reebruin. De bruine eiken vloer zorgt voor een elegante en moderne look in de slaapkamer. De planken vloer in combinatie met het interieur stralen rust en harmonie uit. 

Natuurlijk gevoel

De slaapkamer is een ruimte waarin je vaak op blote voeten loopt. Het natuurlijke gevoel van hout is een veel fijnere ervaring in vergelijking tot PVC of laminaat waarbij het oppervlak een onnatuurlijk plastic gevoel geeft, zeker als je ‘s ochtends uit bed stapt. 

Zwevende houten vloer in de slaapkamer van dit appartement in Rotterdam.

Geluidsreductie

Deze slaapkamervloer is voorzien van een zwevende houten vloer om 11dB geluidsreductie te realiseren. Het contactgeluid is hierdoor lager wat altijd prettig is in een slaapkamer. Het is ook mogelijk om een houten vloer in de slaapkamer te verlijmen op vloerverwarming, waardoor de sensatie van het warme hout alleen maar fijner aanvoelt voor jouw lichaam.

Mogelijkheden

Deze houten vloer is vanuit de slaapkamer doorgelegd naar andere ruimtes op de etage, zoals de hal, overloop, trap en zelfs de badkamer. Het doorleggen van de vloer over de hele etage geeft deze woning een ruime en luxe uitstraling door de eenheid in design. 

Uipkes® kan elke ruimte voorzien van houten vloeren en je kunt kiezen uit 90 handgemaakte kleuren en 17 legpatronen. Deze slaapkamer bevat de mooiste eiken vloerdelen van de hoogste kwaliteit die door onze eigen ervaren parketteurs zijn gelegd voor het beste resultaat. Wil je ook zo’n prachtige houten vloer in jouw slaapkamer? Kom een keer langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken.