Visgraat vloeren

Visgraat van massief eiken of een gelaagde plank is, door de maatvoering, de nieuwe versie van de klassieke visgraat. De delen kunnen worden geleverd in 14,16 of 18 cm breed, in lengtes van 70 tot 90 cm waardoor de vloer er modern en robuust uitziet, echter met een knipoog naar de klassieke visgraat parketvloer. De vele kleurafwerkingen met olie en een brede band completeren het eindresultaat dat uitstekend past in een interieur van deze tijd.

Massief houten visgraat vloeren kunnen werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. De vloer kan worden behandeld met een olie welke bestendig is tegen vloeistoffen. Indien gewenst kunnen visgraat vloeren zo vaak gedweild als u wenst. Tijdens het dweilen maakt u schoon, maar pleegt u ook tegelijkertijd onderhoud aan uw vloer. Visgraat vloeren van Uipkes zijn dus redelijk eenvoudig in gebruik.

ONZE PROJECTEN MET VISGRAAT VLOEREN

Ontdek hieronder welke massief eikenhouten visgraat vloeren wij eerder hebben gerealiseerd bij onze klanten en laat u inspireren door de mogelijkheden.

EIKEN VISGRAAT VLOER

Deze massief eiken visgraat vloer is dubbel gerookt en zwart geolied. De vloer is gelegd in Alphen aan den Rijn. Deze prachtige eiken visgraat vloer is aan de zijkanten afgewerkt met een zogenaamde band in de zelfde breedte als de vloerdelen. Op de band is als randafwerking een hoge mdf plint geplaatst. De visgraat vloer is van grote delen gezaagd, in dit geval zijn de vloerdelen 160 mm breed.

Deze vloer kunnen we op uw verzoek in elke gewenste breedte leveren. U kunt bij Uipkes houten vloeren precies de vloer krijgen zoals u dat wenst.

EIKEN VLOER MET DUBBEL WITTE OLIE

Deze eikenhouten visgraat vloer is voorzien van tweemaal witte olie. Deze vloerdelen worden als onbehandeld hout in een visgraat patroon gelegd. Alle banden worden om de vloer gezaagd, hierna wordt de hele vloer op meerdere manieren geschuurd. Nadat de vloer geschuurd is wordt deze ter plekke geolied in de door u gewenste kleur.

VISGRAAT VLOER in DEN HAAG

Deze houten visgraat vloer is gelegd in een vooroorlogs huis in Den Haag. De vloer is behandeld met tweemaal witte olie. Na een grondige renovatie van hun woning hebben de bewoners gekozen voor deze vloer met visgraatpatroon, die dit statige pand de grandeur van weleer teruggeeft. De visgraat vloerdelen zijn 18 centimeter breed.

VISGRAAT VLOER DUBBEL GEROOKT MET ZWARTE OLIE

Deze visgraat vloer is dubbel gerookt en dubbel zwart geolied. Deze massieve vloer kan in vele verschillende tientallen kleuren geolied worden. We hebben op verzoek van de klant de visgraat vloer niet geschuurd waardoor alle hoogteverschillen onderling in de planken vloer nog aanwezig zijn. Door het niet schuren van de vloer krijgt men al snel het idee dat de vloer enkele tientallen jaren oud is.

Men kan deze vloer dan ook oprecht een klassieke vloer met een moderne knipoog noemen.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in visgraat vloeren? Neem nu contact met ons op, kom bij ons langs in de showroom in Alphen aan den Rijn of bestel het gratis houten vloeren magazine.