Over ons

Uipkes Houten Vloeren uit Alphen aan den Rijn, Naarden-Vesting en Amsterdam staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout.

Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer.

Het bedrijf

Hieronder informeren wij je graag over onze visie, werkwijze, schaverij en showrooms in Alphen aan den RijnNaarden-Vesting en Amsterdam. Daarnaast leveren we een bijdrage aan maatschappelijke doelen en het milieu. Ook vind je hier informatie over onze visie, onze projecten en fotomateriaal voor de pers.

Vloerdelen van een houten vloer

Onze visie

Wil je een houten vloer kopen bij Uipkes? We informeren je graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Houten vloeren showroom

ONZE SHOWROOMS

In onze showrooms kun je de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Wij zien je graag terug bij ons in de showroom voor een vrijblijvend advies op maat.

Parketteur

ONZE WERKWIJZE

Om het traject van levering geheel zorgeloos te laten verlopen doen wij eerst een voorinspectie bij jou in huis. Verder bespreken we het meer- en minderwerk met jou, zodat je een vloer krijgt die geheel naar jouw persoonlijke wens gelegd en/of geleverd wordt binnen jouw budget.

Schaverij Uipkes

ONZE SCHAVERIJ

Alle houten vloerdelen die wij leveren, worden in Nederland in een ambachtelijke schaverij geproduceerd. Wij kopen het ruwe hout gezaagd en gedroogd in bij vaste leveranciers in Nederland en België.

Uipkes levert duurzame houten vloeren

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Wij vinden het van groot belang om naast het ondernemen een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Onder het begrip waarden verstaan wij onder andere een gezonde en uitdagende werkomgeving, zorg voor het milieu en, internationaal gezien, mensen- en arbeidsrechten.

Zo verhandelen wij hout afkomstig uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen en verkopen voornamelijk hout afkomstig uit Europa, zoals eikenhout.

Werken bij Uipkes

WERKEN BIJ UIPKES

Regelmatig zoeken wij nieuwe medewerkers om ons team te versterken om aan het toenemende aantal opdrachten te kunnen voldoen. Wil jij graag werken bij Uipkes, bijvoorbeeld als vloerenlegger? Kijk hier voor mogelijkheden!

Uipkes referenties

Referenties

Hier vind je een overzicht van referenties van Uipkes Houten Vloeren. Lees hier de ervaringen van klanten van Uipkes en hoe zij de producten en diensten beoordelen. Heb jij ook een houten vloer van Uipkes en wil je een review schrijven? Neem dan contact met ons op via info@uipkes.nl.

OVERIGE INFORMATIE

GARANTIE & LEVERING

Uipkes Houten Vloeren sluit alle overeenkomsten onder CBW voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen zijn tot stand gekomen in april 1996 in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 mei 1996.

PRIVACY

Uipkes Houten Vloeren stelt alles in het werk om persoonlijke gegevens in ons bezit afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

VOOR DE PERS

Wij hebben verschillende persfoto’s van houten vloeren die je kunt gebruiken voor jouw artikel. Je kunt de persfoto’s opvragen via onze contactpagina of even bellen. Alle getoonde beelden op deze website kunnen in hoge resolutie worden aangeleverd. Bel ons of stuur een e-mail naar info@uipkes.nl.

COPYRIGHT

Alle teksten, logo’s en andere (grafische) materialen op deze website zijn eigendom van Uipkes Houten Vloeren, alle foto’s op deze website zijn eigendom van de fotograaf.