Onze showrooms

In onze showrooms in Alphen aan den Rijn, Naarden-Vesting en Amsterdam kun je de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Wij zien je graag terug bij ons in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies op maat!

EEN SHOWROOM BEZOEKEN

In onze showrooms in Alphen aan den Rijn, Naarden-Vesting en Amsterdam presenteren we een deel van de vloeren in ‘liggende’ vorm, waardoor je goed in kunt schatten hoe Rustiek Frans eikenlamelparket of een visgraat vloer er voor jouw woonsituatie uit komt te zien.

Wij kunnen je aan de hand van voorbeelden van diverse ondervloeren bijvoorbeeld uitleggen hoe eenvoudig het is om hout en vloerverwarming met elkaar te combineren. Natuurlijk is er altijd een vakkundig adviseur aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Een houten vloer is sfeerbepalend voor de inrichting van jouw huis en daarom een belangrijke investering in jouw woning. Uipkes levert de mooiste houten vloeren die een leven lang meegaan, voor een goede prijs- kwaliteitverhouding. 

Wil je in alle rust en onder het genot van een kopje koffie, advies ontvangen over houten vloeren? Maak dan een showroomafspraak of bel voor een afspraak buiten openingstijden.

AFMETINGEN EN WENSEN

Wij raden je aan om bij het bezoek aan onze vestiging de maten van de kamer(s) van de woning mee te nemen.

Dit stelt ons beter in staat om gericht advies te geven. Na opgave van de te leggen oppervlakte, of aan de hand van een tekening, kunnen wij een op jouw wensen aansluitende offerte maken. Zo kun je zelf ervaren dat er werkelijk voor elk budget een vloer binnen handbereik ligt.

BEREIKBAARHEID

Uipkes Houten Vloeren is gevestigd in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland (ter hoogte van Leiden), in Het Arsenaal in Naarden-Vesting, Noord-Holland en in het Museumkwartier in Amsterdam, Noord-Holland. De steden Haarlem, Zaandam, Almere, Den Haag, Rotterdam en Utrecht liggen op slechts 30 auto minuten van onze showrooms; dit is een minimale moeite voor een groot plezier.

HOUTEN VLOER ZONDER ZORGEN

We kunnen de vloer kant-en-klaar in alle door jouw gewenste kleuren leveren en desgewenst ook de houten vloer leggen. Dit is door het gehele land mogelijk. Kom bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vraag ter inspiratie alvast ons gratis 108 pagina’s tellende Uipkes magazine aan.